Energismykker med vital effekt

Her taler vi om smykker af materiale der afgiver vitalenergi, enten som ædelsten, medaljoner med en energimæssig form eller med symbol-virkning som Syvstjernen.

SportshalskædenSportsHalskæden – energi halskæde

Denne har indbygget ION og FIR for større ydelse og velvære, er en gadget der afgiver vitalenergi. En naturlig og behagelig halskæde med indbygget titanium og germanium, der udstråler forfriskende negative ioner og FIR til kroppen. Bær den så ofte som muligt, om natten, på arbejde, til sport og motion. Kan også være god at have i lommen. Den blev gjort kendt af store baseball stjerner, som hjælper dem til at præstere det der skal til. Køb den hos Shop 7d.

Hæmatit armbåndMagnetisk hæmatit helse & energi armbånd

Et hudvenligt og slidstærkt glaseret hematite armbånd med naturlig magnetisk stimulerende kraft til kroppen. Bær gerne armbåndet så meget som muligt, om natten, på arbejdet, ved sport og motion. Hæmatit har været anvendt siden oldtiden, og er kendt for at lindre smerter ved eksempelvis gigt og at forbedre kredsløbet. Hæmatit kaldes Blodstenen og er også en sten der er god at sove med. Køb det hos Shop 7d.

Hæmatit halskæde med korsMagnetisk hæmatit energi halskæde med kors

Inspirerende kæde med kors, enkel form og symbolik. Kraftfuld fremtræden. Kæden er af Hæmatit der har sunde magnetiske egenskaber, fremmer søvn, selvkontrol og indre lykke. Perfekt til børn og unge og til konfirmanden. Hudvenligt og slidstærk i glaseret hematit, magnetisk stimulerende kraft. Bær gerne halskæden så meget som muligt, og hav den på om natten og om dagen. Hæmatit har været anvendt siden oldtiden, kendt for at lindre smerter og ubehag ved eksempelvis gigt og at forbedre kredsløbet. Hæmatit er Blodstenen, en sten der er god at sove med. Køb det hos Shop 7d.

chakra armbåndChakra AUM Armbånd – Inspiration til spirituel praksis

Ædelt og inspirerende chakra-armbånd med flotte sten der reflekterer de 7 chakras energier og virker som god spirituel inspiration til yoga, meditation o.a. Det er robust med en stærk fleksibel elastisk snøre. Armbåndet passer til de fleste håndledstykkelser. De 7 ædelsten matcher menneskets
7 chakras: Rød koral, Agat, Gul krystal, Grøn imperial jaspis, Blå turkis, Lapis og Ametyst. Øvrige 21 sten er Tigerøje. Køb hos Shop 7d.

Syvstjernen – Det lille Univers der overrasker

SyvstjernenSyvstjernen kan siges af virke som en direkte vital energi forbindelse til universet. Den første gadget jeg udviklede og lancerede i shoppen i 1985 og den overrasker stadig mange mennesker, og trives i bedste velgående. Syvstjernen afgiver hverken ioner eller FIR, men kan forklares i kraft af dens symbolvirkning. Et kraftfelt udstråler vitalenergier som samles via Jordens 7 indre himmellegemer der er indtegnet i takkerne. Netop de samme energier der anvendes af kroppens 7 chakras. Læs mere om Syvstjernen og historien bag på 7stjernen.dk. Syvstjernen kan betragtes som en form for vital vitaminpille. Imod hvad man kunne forvente og i særdeleshed er det en ting der kan demonstreres, idet de fleste mennesker kan mærke udstrålinger omkring takkerne. Køb hos Shop 7d