Hvem er vi…

ForfatterenMit navn er Jørgen Arvid Jacobsen, årgang 56, uddannet elektronikmekaniker, kinesiolog, laborant, multimediegrafiker, Internetudvikler og senere kirkesanger og Mindulness Instruktør. Startede firmaet 7d sidst i halvfemserne som en ny udgave af firser firmaet. I 1980 startede min interesse for alternativ medicin, eksperimenter, personlig udvikling, daglig meditation, yoga, mindfulness, workshops, og fra 2015 er det blevet til hundredevis af healing ceremonier med Ayahuasca og anden plantemedicin, søndagens ceremoni og derudover daglig brug af longevity elixirer som jeg har grundig udsøgt og sammensat. Alt i alt godt for videre udvikling der ser ud til at fortsætte.

Konstant udvikling i tingene

Jeg har designet forskellige gadgets til shop 7d, skrevet, oversat og udgivet nogle bøger på eget forlag. Udviklede og solgte i stor stil pyramider i først-firserne, afløst af mit vitalenergi-design Syvstjernen™. Jeg håndfremstiller denne og andre helsegadgets i dag, og det er ting jeg selv har haft stor nytte af, har ikke haft en rigtig sygedag siden starten. Earthing, elektrisk jordforbindelse er også effektive gadgets jeg kan anbefale, se bogen om Earthing som jeg oversatte. Fantastisk at det i fremskridende alder er muligt at opleve en øget sundhed og vitalitet – kunne næsten kaldes perfekt sundhed og topform.

Super vital energi og velvære er muligt for alle

The Kundalini MasterMin anbefaling er en prioritet på at følge naturen, den cirkardiske rytme, være veludhvilet, daglig sundhedspraksis med for eksempel breathwork og gerne kundalini yoga og mindfulness. Har dog konstateret at der ikke rigtigt er nogen der kan få en daglig praksis i system. Men så kan jeg i det mindste tilbyde de bedste vitale gadgets til de der vil prøve dem, og helst bruge dem flittigt. 

Mød os på Facebook hvis du vil følge os der. Og mød os på Youtube, her er produkt demoer og paragliding videoer hvor shoppens logo også vises frem set fra jorden: 
youtube.com/@shop7d

Jørgen Arvid Jacobsen
Vilhelm Becks Vej 97, 8260 Viby J
Telefon: 21 63 16 05
Mail: shop@7d.dk
Web: shop7d.dk og 7d.dk 
CVR: 11 10 21 31