PulsOximeteret – En lille helsemonitor

Ung eller gammel, rask eller syg. Alle kan have gavn af et pulsoximeter. Navnet kan være lidt besværligt og mange kalder det for en iltmåler eller en saturationsmåler. Man sætter det på fingeren som en klemme.

Pulsoximeter fra Shop7d.dkX1 pulsoximeteret fra Shop 7d er meget robust og pålideligt til måling af puls og ilt, men er også i stand til at måle PI, “Perfusion Index”, der er en indikation for pulsens kvalitet, pumpeværkets effektivitet. Derudover kan det overvåge kroppens tilstand gennem nogle timer eller en hel nat. 

Forebygger iltmangel og tidlig ældning

Regelmæssig tjek med dette pulsoximeter modvirker tidlig ældning og at man holder sig vital og ung længere, idet iltmangel vides i høj grad at fremskynde aldring. Dette oximeter kan afsløre uregelmæssigheder og hurtigt indikere om blodet iltes normalt. Og med pulsmåling, PI perfusions-måling og overvågningsfunktionen kan det give et bedre helsetjek end standard pulsoximetre.

Pulsoximeter fra Shop7d.dkHvordan kan det hjælpe til et bedre helbred?
Pulsoximeteret registrerer hurtige ændringer meget nøjagtigt. X1 modellen anvendes på hospitaler, af sundhedspersonale og mennesker med svag iltoptagelse fra lunger, eksempelvis rygerlunger. Dets vigtigste funktion er at afsløre om iltmætningen er lavere end fx 90% og fysik udfoldelse bør dermed begrænses, og en form for ilttilførsel er nødvendigt.

Sundhedsprodukter kræver en særlig ansvarlighed
Mange af shoppens kunder er hospitaler, lægehuse og tandlæger. Tandlægeforeningen og Sundhedsstyrelsen anbefaler pulsoximetri med et pulsoximeter til overvågning ved bedøvelser. 

Du kan købe pulsoximeteret her.