Earthing – Naturlig elektrisk kontakt til Jorden

Mennesket har i dag stort set helt mistet den elektriske kontakt til Jorden. Vores fodtøj isolerer os fuldstændigt fra den naturlige kontakt til Moder Jord… Din krop fortjener at være jordforbundet.

Pulsoximeter fra Shop7d.dkSådan får du direkte elektrisk kontakt til den helende Jord.

Som mennesker har vi i alle kulturer i gamle dage, været i tæt kontakt med naturen, vi har udviklet os med fysisk kontakt til Jorden. Hvor mange har i vore dage nogen daglig fysisk kontakt med Moder Jord? Jo, måske elektrisk forbindelse gennem metallet fra et vandrør, de øjeblikke vi åbner for hanen der er jordforbundet. Det går bedre om sommeren, når vi bader, går tur i bare tæer langs vandkanten eller på græsplænen. Men stadig er vi kun en forsvindende lille procentdel af vores liv i elektrisk kontakt med den planet vi lever og ånder på. Det er hvad bogen Earthing handler om. Du kan få den i din boghandel, hos Shop 7d eller andre steder.

Tænk at mennesker kan leve et helt liv afskåret for noget så enkelt og afgørende for helbred og velbefindende. Du kan købe bogen her i vores shop.7d.dk.

Earthing teknologien har god videnskabelig backup af prominente doktorer og forskere. Meget underholdende og tankevækkende stof, som du kan læse om i den danske bog.

Prøv Earthing med gadgets fra Shop 7d

Du kan let starte ud med at købe et hovedpudebetræk og en lille måtte med kabel. Forbind til et vandrør, som har jordforbindelse. Et kabel kan jordforbinde din pc og forbindes til måtten og videre til hovedpuden med det elektrisk ledende betræk. På denne måde kan du begynde at få gavn af Jordens superladede elektroner, og slippe for lavfrekvent elektronisk støj som kan forstyrre kroppens finere elektricitet. Earthing metoden fra shoppen er enkel og let at sætte op, let at anvende og helt naturligt. Lille indsats med stor effekt.

Klik her for komme til Shop 7d og se gode tilbud på Earthing produkter.

Stikkontakt tester fra Shop7d.dkHar du jordforbindelse i dine stikkontakter, og hul til jordpinden? Da kan du anvende en Schuko adapter mellem stikkontakt og computer eller hvilkensomhelst elektrisk apparat. Men vær sikker på at du har jord i stikkontakten. Det kan du teste med shoppens Stikkontakt Tester

Det rigtige og sunde for en computer og fx et musikanlæg og for de der arbejder ved dette er, at de har den jordforbindelse som de oprindeligt var designet til at have. Mange apparater fungerer simpelthen ikke som de skal uden jordforbindelse. Mange ældre beboelsers stikkontakt er faktisk slet ikke udstyret med jordstik, eller stikkontakten er ikke kompatibel. Ældre computere og musikanlæg har jordstik som ikke passer til danske standarder, så det er svært at få jordforbindelse på normal vis. Dette medfører let uheldige virkninger som stød fra nul-lederen og kunstige elektromagnetiske felter omkring apparaterne, noget som kun neutraliseres med jordforbindelse.