Vitale Gadgets

Hvordan virker de?

Mange helsegadgets er ofte i grænselandet af hvad der kan lade sig gøre. De fleste har mildest talt ikke videnskabens blå stempel. Placebo og positive tanker er uundgåeligt indblandet i brug af vitale gadgets, såvel som i traditionel medicin. Placebo er imidlertid en uundværlig faktor til healing og sundhed. Et er dog sikkert; produkter hos Shop 7d er nøje udvalgte ud fra grundig forudgående research tests.

SportshalskædenEn vital gadget er måske den bedste og naturligste gave man kan give sig selv eller andre
Som indkøber og tester hos shop.7d.dk, forundres jeg tit når jeg har testet en ny helsegadget. For eksempel kan en mini ion-generator, der opfrisker luften let registreres, eller efter følelsen efter en meget effektiv søvn med en af de gode ting som Turmalin Helsehatten. Søvnen kan være en ophøjet oplevelse når ellers systemets belastninger kan være eliminerede, og det bliver de bl.a. med hjælp fra naturens negative ioner. De vitale gadgets som smykker er fx fremstillet af hæmatit, lavesten og turmalin. Det er naturens egen vitalenergi, og den kan virke ret overbevisende. 

Kroppens levende marix 

Det er de sidste år blevet muligt via nano teknologi at indbygge turmalin i tekstiler såsom Turmalin Helsehatten fra Shop 7d. Turmalin er en halvædelsten med særlige elektriske egenskaber. Indbygges turmalin rigtigt, hvor det tilføres mekanisk stimulation, fx helsehatten og Sportshalskæden, vil det afgive tilstrækkeligt med negative ioner og FIR, de lange infrarøde bølger, til at disse naturenergier transformeres videre i kropens eget system. Et system der med menneskers moderne livsførelse, stort set altid er i underskud af de gode negative ioner, og netop fungerer på basis af samme energier. Mennesker og dyr higer efter naturlige energier, de sanser dem, og i den forbindelse danner moderne forskere teorier og begreber om kroppens levende matrix og naturens kontinuum, ting der hænger naturligt sammen.

Forskning i jordforbindelse med Earthing

Det handler om direkte elektrisk kontakt med jordens elektriske potentiale (læs evt. bogen om Earthing på dansk). Moderne tids menneskers krop er uden elektrisk kontakt med Jorden. Den er i kæmpe overskud af positive ioner, dvs. frie radikaler der hærger kroppen. Kroppen tørster så at sige efter naturens energier, forsøger desperat at genoprette balancen, uheldigvis ved at danne utilsigtet inflammation. Løsningen er indlysende, (omend stadig kun for få mennesker) at vi må sørge for en mere direkte kontakt med naturen. 

Naturelsker på 4. sal

Det er vi mange der er, og vi når ikke lige en tur til stranden eller i skoven i hverdagen, det kan være udfordrende. Hvor finder du den nærmeste natur? Det gør du i dig selv, du er allrede i naturen på den bedste måde, så det er sekundært. Men naturlige ting der forbinder os til naturen døgnet rundt, hvor end vi er, er faktisk let tilgængelige. Det kunne være Earthing der bringer os Jordens uendelige reservoir af elektroner, og de mobile gadget løsninger med negative ioner og FIR, i form af energismykker. 

Ion generator versus ion smykke

Iongeneratoren opfrisker luften ved at balancere og ionisere luftens molekyler, luftens partikler som røg og pollen gøres tungere så de falder til jorden. Dermed forbedres luften vi indånder. Ionsmykker, turmalin hat og ion halskæder virker i princippet via kropskontakt og udstråling (ioner og FIR). Kroppen afbalanceres, ioniseres og vitaliseres på en naturlig måde.

SyvstjernenSyvstjernen virker på en noget anden måde

Syvstjernen kan siges af være en direkte vital energi forbindelse til universet. Det var den første gadget jeg udviklede og lancerede i shoppen i 1985 og den overraskede mange mennesker, og trives stadig i bedste velgående. Syvstjernen afgiver hverken ioner eller FIR, men kan forklares i kraft af dens symbolvirkning og udstråling af vitalenergier via Jordens 7 indre himmellegemer indtegnet i takkerne. Selvsamme energier anvendes af kroppens 7 chakras. Læs mere om Syvstjernen og historien bag på 7stjernen.dk. Syvstjernen kan betragtes som en slags vital vitaminpille. Det er, imod hvad man kunne forvente og i særdeleshed en ting der kan demonstreres, idet de fleste mennesker kan mærke energiudstrålinger omkring takkerne.

Gå til Shop 7d hvis du vil vide mere om vitale gadgets