Det primære og daglig praksis

Det primære først

Vi ved at naturen har ret og bringer harmoni til krop og sind. At følge den cirkadiske rytme, naturens rytme, er grundlæggende. At være veludhvilet er nummer et for et langt og godt liv, om man er til bifasisk eller polyfasisk søvn. Vi ved også at kroppen har brug for en varieret sund kost og en vis mængde bevægelse og udfordringer dagligt for at holde os vedlige op i alderen. Vi dog også inderst inde hvad der er det rigtige, det primære og hvad der skal til for at optimere vores livskvalitet.

De fleste af os har glemt at vi ER Naturen. Natur er ikke noget der er derude eller er adskilt fra os. Så når vi siger at vi har mistet forbindelsen til naturen siger vi i virkeligheden at vi har mistet forbindelsen til os selv. Tak for billede til Righthandpath

The Ego EradicatorFlere slags jordforbindelse

Jeg sidder her på min kontorstol og tænker på min forbindelse til naturen, på tide at komme derud. Indeni når jeg er stille kan jeg fornemme at jeg er en del af naturen. En anden form for forbindelse har jeg med min fod på en måtte der er elektrisk forbundet til jorden via en ledning og en kobber klemme til et vandrør. Det kaldes Earthing og er meget let at anvende og kan give stort udbytte. Mere om Earthing på Shop 7d.

Daglig praksis lønner sig

Breathing exercises ZenlifedanDerudover vil en daglig sundhedspraksis af hvad du har gode erfaringer eller vælger af vitale øvelser give resultater ved vedholden brug. Du gør noget godt for dig selv og vil takke sig selv senere senere i livet for at du var i stand til at forebygge med høj livskvalitet langt ind i alderdommen. Jeg kan anbefale noget der nok er det mest effektive og grundlæggende for alle mennesker og det er urgammelt; åndedræt, stræk, meditation og mindful observation af ego og tanker. Prøv at starte med at få en daglig rutine med Breathwork, Se fordele ved Breathwork her, og når du er klar; Kundalini Yoga. The Ego EradicatorDet er noget der måske kræver mere overvindelse men lønner sig rigt på længere sigt. En god kombination af disse er mindful observation af tanker og følelser. Her oplever vi hvordan følelser og tankemønstre kan hænge i systemet, tanker og forestillinger kan lave ravage og forføre os væk fra nuet og sabotere øvelsen. Vi kan lære at være med hvad der er og rense det ud af systemet der ikke tjener os mere, og det vil være den mest effektive og frigørende praksis. Start evt. med at deltage i intensive workshops i Rebirthing, Holotropic Breathwork, Shamanic Breathwork og for daglig praksis lær at trække vejeret sundt og naturligt, lær Breathwork, lær det på workshops eller find Lette Breathwork instruktionsvideoer på Youtube. Det føles rigtig godt og kan være en ret euforisk oplevelse. Get high on your own Supply ~ Wim Hof, The Iceman gjorde Breathwork kendt. Jeg har selv haft disse rutiner nu i 8 år. Før dette daglig meditation siden 1980. Breathwork og særlig Kundalini Yoga indbefatter også kroppen og kan efter min erfaring langt mere end den mest avancerede meditation.

Uden praksis og systemer og uden at vove skindet ingen udvikling. Er du med så langt er du ikke normal men naturlig og unik og klar til et kvantespring mod supervitalitet…

Tilskud til udviklingen

Derudover kan vores langtidsholdbarhed forbedres med den rigtige kost, og der er store muligheder for videreudvikling og longevity med kosttilskud og velafprøvede vitale anti aging tilskud. Vi kommer dog også let ud i et område hvor det kan blive dyrt og man skal kende sin dosering. Stimulanser og stoffer, ikke mindst de legale som tobak, alkohol, sukker og til dels kaffe, vil naturligvis ikke blive indregnet her for den der ønsker sig et langt og sundt liv. Sidst og ikke mindst er der en god mulighed for at vitale gadgets fra Shop 7d kan give et godt boost til udviklingen ved daglig brug. Læs mere under Vitale Gadgets.

Lær af fejl og udvid komfortzonen

Vi mennesker har på den anden side også brug for at lære gennem fejltagelser og at finde ud af hvad der IKKE virker. Alt i alt meget fint og nødvendigt, men fornuftigt er nok at undgå fejltagelser der skaber sygdom og skade der forkorter livet og ødelægger vores livskvalitet.

Vores naturlige tilstand er grundlæggende velvære og fred i sindet og en vitalenergi og livskraft der flyder frit. Her er en god artikel fra Udforsk Sindet om at overkomme fejl og udvide sin komfortzone.

Den læring, som du opnår ved at begå fejl, er langt mere værdifuld og relevant end den læring, du opnår ved de gode tider..